sz3kla 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2009 Witam serdecznie, Na wstępie przepraszam, jeżeli umieściłem temat w nieodpowiednim dziale, jednak nie znalazłem bardziej stosownej kategorii. Do rzeczy. Otóż chciałbym, a w zasadzie muszę spolszczyć system osTicket. Jednak nie powiem, bym był specjalistą. To też nie mam pojęcia, gdzie znajduje się plik językowy wspomnianego skryptu. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć, który to plik? Z góry serdecznie dziękuję za pomoc! Pozdrawiam, sz3kla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2009 Plik lang.php . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sz3kla 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2009 Dziękuję za odpowiedź. Jednak to byłoby zbyt oczywiste. Szukałem pliku o tej i podobnych nazwach. Nie znalazłem. Mowa tu o najnowszej wersji - Version 1.6 RC5. Czy mógłbyś napisac w jakiej wersji wspomniany plik się znajduje i w jakim folderze skryptu? PS. Miło rozmawiać z osobą z firmy, z której usług korzystam, i które sobie chwalę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2009 Przepraszam, nie określiłeś to napisałem jak jest w naszej wersji. Używamy wersji 1.5.x zmodyfikowanej na własne potrzeby. Z tego co widzę najnowsza wersja nie ma w ogóle opcji plika z językiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sz3kla 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2009 Czyli rozumiem że w wersji 1.5.x istnieje osobny plik językowy. Nie znalazłem jednak w googlach downloadu tej wersji. Posiadasz może czystą wersję tegoż skryptu w tej wersji? Jeżeli tak, byłbym niezmiernie wdzięczny za podesłanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2009 Nie posiadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 17, 2009 Posiadam na sprzedaz spolszczenie tego skryptu wiecej info na PW pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2009 Dziękuję za odpowiedź. Jednak to byłoby zbyt oczywiste. Szukałem pliku o tej i podobnych nazwach. Nie znalazłem. Mowa tu o najnowszej wersji - Version 1.6 RC5. Czy mógłbyś napisac w jakiej wersji wspomniany plik się znajduje i w jakim folderze skryptu? PS. Miło rozmawiać z osobą z firmy, z której usług korzystam, i które sobie chwalę! a czy czasem to nie plik upload\include\client\language.inc.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2009 a czy czasem to nie plik upload\include\client\language.inc.php Nie ma takiego pliku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 Nie ma takiego pliku Trochę dawno było, ale przypomnę bo może ktoś jeszcze szuka. http://osticket.com/forums/showthread.php?t=2108 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 Nie ma takiego pliku ups... plik jest ale w tzw. wersji 'multilanguage' - a przynajmniej taka udalo mi sie sciagnac na potrzeby tego watku by pmoc @sz3kla - i link do sciagniecia tej wersji podal @guziec przepraszam, za niepelna informacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robak 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 Witam wszystkich Czy ktoś może się podzielić działającym OSticketem albo w wersji PL albo wersją multilanguage. Chodzi mi przede wszystkim o wersję instalacyjną. Tej podanej w linku przez guźca nie potrafię zainstalować. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przem 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 Dolaczam sie do powyzszej wypowiedzi.Wersja 1.6.0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 Posiadam na sprzedaz spolszczenie tego skryptu wiecej info na PW pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kendzo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2011 Witam, Posiadam spolszczenie wersji 1.6 Stable, z możliwością przełączania się między językami - tłumaczenie kompletne. Więcej info na PW lub kmszyca@gmail.com Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2012 Podrzuci ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach