KORVAX 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2004 witam już za niedługo będę miał resellera 10GB/100GB (nieważne skąd) jestem kompletnie zielony jeżeli chodzi o hosting, więc prosze o rade jak moge to zagospodarować? tzn. próbować sprzedać całego? sprzedawać mniejsze konta? czy lepiej sie z tym nie paprać i rozdać znajomym :wink: z góry dzieki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blind fish 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2004 Wszystko zależy jakie masz plany.. Jeśli chcesz być wspaniałomyslny i nie szkoda ci forsy - rozdawaj konta, jeśli chcesz być biznesmenem - sprzedawaj je. I raczej radził bym sprzedawać mniejsze konta niż całego - jest znacznie prościej, bo jesli ktoś będzie zainteresowany kontem resellerskim to nie kupi go u Ciebie, tylko u firmy np. takiej u której ty takie konto kupiłeś.. Btw. Mówisz o koncie z enon.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2004 Prosze, zeby autor dokladnie czytal regulaminy poszczegolnych dzialow nim doda nowy topic. Zaoszczedzisz mi w ten sposob roboty ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KORVAX 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2004 ok, ale radom powiedział żeby zapytać na forum głównym, to też tak zrobiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2004 Dlugo sie zastanawialem gdzie tego miejsce... W moja firma raczej nie. No a w webhosting tymbardziej. To jedyne miejsce w ktorym na 100% moze to lezec. Jak radom bedzie uwazal inaczej to przeniesie. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pantas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2004 Najlepiej sprzedaj na mniejsze konta ;] Na przykład mnie :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach