neon103 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2009 Witam, zrezygmnowałem ostatnio z hitme.net.pl teraz szukam coś nowego. Potrzebuję konto (może być wirtualne) z 64 IP (po ok 16 IP tygodniowo). W hitme.net.pl IP było po 3 zł IP - poszukuję w podobnej cenie. Nie interesują mnie konta SEO np: z lokoz.com, ponieważ tam już mam strony. Co możecie polecić? Tylko z FV. Jeżeli chodzi o serwer to myślę tam zamieścić 64 domen z kilkoma subdomenami. Małe, unikalne stronki, nie jakiś obszerny spam itd. Po prostu zaplecze. Interesuje mnie takie 1 konto hostingowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 20, 2009 Może neteasy.pl? Do konta dają 5IP, ale może mogą połączyć kilka kont, w jedno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2009 Neteasy juz mam. Kupilem w netrar.pl konto ale przydaloby sie jeszcze jedno z 64 IP - prosze pisac. Prosilbym o szybki kontakt, poniewaz robota mi konczy sie. Reseller + 64 lub chociaz 32 IP. Obojetnie jaka firma hostingowa, a IP w granicy 3 zł + konto hostingowe. Napisz, a na pewno jakoś dogadamy się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach