Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 16, 2009 Czy szanowna Administracja może wyjaśnić dlaczego są kasowane tematy ? a mniej "kontrowersyjne" są wyrzucane do kosza ? Ile webh/efuturo płaci za taka usługę ? Bartek czy mógłbyś się wypowiedzieć w temacie ? Oraz niech osoba która kasuje notorycznie tematy się wypowie. Chyba że trzeba zapłacić za udzielanie się, podaj numer rachunku. Pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2009 Debilne tematy idą precz. Na każdym forum tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 16, 2009 Rufik.. serio jeszcze tego nie ogarnąłeś? : ) przecież ten temat już był wałkowany.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2009 A to ja się może podczepię pod temat i zadam małe pytanie, bo już nie chcę pisać nowego. Dlaczego w dziale "oferty" tematy jednych firm są zamykane od razu a innych nie? Co trzeba zrobić żeby mieć przywilej otwartości tematu i być "taką lepszą" firmą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Październik 16, 2009 Co trzeba zrobić żeby mieć przywilej otwartości tematu i być "taką lepszą" firmą? Trzeba mieć avatar "Cisco cerified CCNA" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2009 Podejrzewam, że są kasowane tematy/posty w których Rufik wypowiada się o webh. I w sumie dobrze Natomiast pozostałe raczej powinny zostawać. Oficjalne wypowiedzi webh np. w host is down (z prawdziwymi powodami padu) też pewnie bardzo by pomogły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2009 Trzeba mieć avatar "Cisco cerified CCNA" A na temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Październik 16, 2009 A na temat? Ale czego nie rozumiesz ? Dlaczego w dziale "oferty" tematy jednych firm są zamykane od razu a innych nie? Co trzeba zrobić żeby mieć przywilej otwartości tematu i być "taką lepszą" firmą? Ja przynajmniej widzę tu wielkie żalenie się, a napisać priv do jakiegoś moderatora z prośba o reakcje w danym temacie ? Odpowiedni raport ? to już ciężko nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 16, 2009 Trzeba mieć avatar "Cisco cerified CCNA" błąd Trzeba być perfidnym Myślę że postawa moderatora tego typu wiele wyjaśnia. @Sponsi Fakt, coś kojarzę, zdaje się ze raz już poruszałeś temat kasowanych postów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Październik 16, 2009 błąd Trzeba być perfidnym Myślę że postawa moderatora tego typu wiele wyjaśnia. Zastanów się co Ty piszesz... Perfidne są jedynie Twoje wrzuty i wyskoki, sygnatury nie komentując ps. akurat ja nie usuwałem Twoich wpisów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2009 kosz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach