Gość McN Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2005 Witam. Mam mały problem z forum. Za każdym razem gdy na nie wchodze musze sie logowac od początku mimo że zaznaczam "zapamiętuj...". Sprawdziłem wszystkie ustawienia, i nadal mnie wywala. Dla porównania na forum WHT nie logowałem sie w tym miesiącu ani razu bo mi zapamiętało a na swoje forum musze sie logowac codziennie :/ HELP! z góry dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2005 wyczysc najpierw wszystkie cookie u siebie i sproibuj jeszcze raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2005 zmieniłem nazwe sesji, wyczyściłem stare cookie i narazie mnie nie wywaliło thx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2005 w 99% takich przypadkow jest to wlasnie wina cookie. trzeba wyczyscic i na ogol po problemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2005 na ogol trzeba zmienic nazwe cookie !! dopisz na koncu 2 i bedzie działac ... oczywiscie po tej operacji wyczysc cookie u siebie na kompie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Październik 1, 2005 McN napisał: zmieniłem nazwe sesji, wyczyściłem stare cookie i narazie mnie nie wywaliło thx napisałem juz ze zmeiniłem nazwe sesji cookie i działa wszytsko pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2005 nie doczytalem dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach