rshmn 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2005 Z gg: 6601474 [2005-09-23 14:23:14] >> Najtańsze i najlepsze hosting na świecie www.(nie bedzie darmowej reklamy).pl Zapraszam Tylko ja dostalem ? *** Jezeli to autor czyta: misie kolorowe, piszcie ladnie (najlepsze hosting, kali jesc, kali pic); jezeli nie macie pomyslu na biznes i jego promocje - sprzedajcie komputery, kupcie make, cukier itd. i zacznijcie produkowac paczki i kolaczyki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pat 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2005 Rotfl Na szczęście ja nic nie dostałem...niedługo trzeba będzie antyspamu nie tylko na maila, ale i na GG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qwerty 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2005 na gg jak nie masz goscia w ontaktach to linki sie nie pojawiaja wiec nie widze problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rshmn 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2005 Moze zle patrzysz. Nie jest problemem najmniejszym, ze to dostalem. Po prostu zalosc bierze, ze ktos probuje w ten sposob hosting reklamowac Czill - mnie wlos z glowy nie spadl, a przyjmowanie wiadomosci + linkow od obcych osob mam na wlasne zyczenie (czasem klient chce pogadac, a ciezko miec _wszystkich_ w gg ). Myslalem, ze to na wieksza skale poszlo, na pewno trafilo do paru osob z hm... "branzy" bo niezwlocznie sie pochwalili, ze tez takie cos dostali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2005 Nie jest to spam a tzw. subskrypcja czesto sprzedawana na allegro w iloscia 5 - 15 tys osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rshmn 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2005 Zamowilem ta informacje? Nie wydaje mi sie To spelnia wszystkie kryteria SPAM'u i podobny efekt rodzi. Na stronie spamera sa co prawda podane adresy GG, ale mozna zareagowac w bardziej wyrafinowany sposob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kom4r 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2005 widzialem na allegro spymer 1.1 czy cos takiego . Nie wiem czy to działa , ale prawdopodobnie spamuje GG . Ja narazie zadnej wiadomosci ze spamu nie dostalem : D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziku 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2005 Zamowilem ta informacje? Nie wydaje mi sie To spelnia wszystkie kryteria SPAM'u ... SPAM to konserwa. Spam pisze sie z małej litery jeśli jest w środku zdania. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kom4r 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2005 xxx xxx xxx DORWALEM NR KOMORKI < dzwonilem i ostrzegłem ... jezusss Ci spamerzyyyyy.. :/ [numer usunięty przez moderatora] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rshmn 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2005 No to skrypt na cronie i przeslij mu cala wikipedie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2005 xxx xxx xxxDORWALEM NR KOMORKI Nie wydaje mi sie, by publikowanie na publicznym forum czyjegos numeru tel. bylo fair. Bez wzgledu na to, ze wyslal Ci nieoczekiwana wiadomosc na GG. Pozostawiam to Twojemu osądowi [: Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kris 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2005 Publikacja Numeru to Glupota Rshmn to jest tez spam ? spamem spamera nie wykoncysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2005 ale jak kilka osób podzwoni do niego, to moze mu sie znudzi spamowanie. Do takiego inaczej nie przemówisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2005 ale jak kilka osób podzwoni do niego, to moze mu sie znudzi spamowanie. Do takiego inaczej nie przemówisz... Gdy dostaniecie wiadomosc o wspolnym paleniu czarownic dzis o 22:00 albo gwiazdce z nieba sypiacej pieniedzmi, to rowniez sie tak szybko bulwersujecie ? Bez przesady. Poza tym rshmn dostal tylko jedna (1) wiadomosc od tego uzytkownika GG, wiec nie rozumiem skad nagle taka panika McN - rownie dobrze mozesz na 0-700 zadzwonic. Troche przyjemnosci chociaz z tego bedziesz miec, jesli tylko sie wczujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2005 mnie denerwują wszystkie łąńcuszki jakie dostane, czy o hostingu czy o albańskich dzieciach bez zębów które ziemniaki muszą jeść przes słomke... pod 0-700 ? no wiesz kto co lubi, jeżeli sprawia Ci to przyjemnosc to dzwoń... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach