kreizoler 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2009 Szukam taniego hostingu, który pociągnie blog / homesite na temat moich map do gier komputerowych. Potrzebuje też bezpłatnego, prostego i lekkiego CMS pod taką stronę. Jakieś porady ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 14, 2009 Jeśli CMS to ja polecam Joomlę A hosting - zamiast czekać na gotowe, przejrzyj dział Opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tobster 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2009 Jeśli CMS to ja polecam Joomlę A hosting - zamiast czekać na gotowe, przejrzyj dział Opinie. Joomla jest za ciężka na taką stronę. Spokojnie wystarczy WordPress Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husarzyk 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 http://hsms.pl/ http://boo.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 bo WP niby lżejszy od joomli..? Idż człowieku na bloggera, dobierz sobie ciekawy styl, a jest ich od groma i trochę. Bedziesz miał i hosting, i bloga, i za darmo.. Miejsce na pliki? box.net masz zarządzanie itp bzdury.. od bloggera masz także 1gb na upload zdjęć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tobster 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2009 Nic nie kosztuje ? To nie jest czasem tak, że to co stworzysz jest własnością serwisu i przejmują własność intelektualną ? Nie czytałem regulaminu, ale wiele "darmowych" hostingów stosuje taki chwyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JGH Network 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2009 Witam! Jeśli potrzebuje Pan taniego hostingu pod blog i jakiś CMS to zapraszam do Ovhost.pl. Najtańsze konto 2GB pojemności oraz 20GB transferu miesięcznie w cenie 42 zł brutto za rok. Mamy dostępny instalator skryptów cms typu WordPress, Joomla i wiele innych. Instalacja jest bardzo prosta. Każdy klient otrzymuje bezpłatnie i bez zobowiązań 14 dni okresu testowego. Obsługujemy płatności elektroniczne Dotpay i Paypal. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą i kontaktu z nami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach