Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2009 Mi tam się otwiera w nowym oknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Istnieje duże prawdopodobieństwo, że do momentu pojawienia się modyfikacji umożliwiającej śledzenie reputacji zostanie ona wyłączona. Modyfikacja już jest i dziś będzie dostępna na różnych stronach z modyfikacjami do IP.Board narazie wersja 1.0.0 ma globalne śledzenie statystyk, ale kolejne odsłony przyniosą dużo więcej zmian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 30, 2009 Modyfikacja napisana przez Spannera została dołączona na forum. Wszystkim ciekawym polecam klikać i tropić niepokojące sytuacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2009 "Historia reputacji" dostępna jest tylko dla moderatorów? bo jakoś nigdzie u siebie w panelu jej nie widzę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2009 a włączyłeś na str głównej ten panel boczny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2009 tia.. wyłączyłem go zaraz po upgrade forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2009 wiec powinieneś widzieć to na liście top userów http://www.webhostingtalk.pl/reputationhistory/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2009 Wida widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2009 Nie zaglądałem przez pewien okres czasu na forum bo miałem piekło w życiu, a tu takie zmiany Bardzo ładnie i fajnie, forum potrzebowało takiego "refresza" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2009 A gdzie się podział nagłówek i menu na stronie głównej? I na podforach..? Na konkretnym temacie pojawia się już ale jakiś taki nie załadowany do końca.. no i avatar w prawym rogu wkleja się bodaj 3-4 razy.. polecam powiększyć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2009 Proponuję nacisnąć Ctrl+F5 . Jeśli nie pomoże to tylko "naprawa" przeglądarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2009 No coś się to forum nie bardzo lubi z operą to fakt.. ale nie chce mi sę przechodzić na inną przeglądarkę, a tylko tutaj takie cyrki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2009 No coś się to forum nie bardzo lubi z operą to fakt.. ale nie chce mi sę przechodzić na inną przeglądarkę, a tylko tutaj takie cyrki.. A to dziwne, bo ja z innej przeglądarki nigdy tu nie wchodziłem, a problemów pod Operą nie miałem żadnych i to zarówno na starej jak i na nowej wersji forum i na Operze od wersji bodajże 9.5x po 10.00. Nie masz przypadkiem w stylu włączonego trybu użytkownika, który blokuje menu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2009 A to dziwne, bo ja z innej przeglądarki nigdy tu nie wchodziłem, a problemów pod Operą nie miałem żadnych i to zarówno na starej jak i na nowej wersji forum i na Operze od wersji bodajże 9.5x po 10.00. Nie masz przypadkiem w stylu włączonego trybu użytkownika, który blokuje menu? Hmm nawet nie wiem gdzie to jest.. więc pewnie mam standradowy tryb ustawiony na forum.. za to po włączeniu raportów, opera wypluwa w konsoli trochę błędów (ostrzeżeń także, ale te nie mają znaczenia więc je pomijam). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2009 Mnie jedynie przerażają problemy z wyświetlaniem stron www. Kiedyś był problem ale to co się obecnie dzieje to masakra. Ta sama przeglądarka na tym samym systemie potrafi inaczej wyświetlać stronę :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2009 http://www.webhostingtalk.pl/kontakt.php Chyba podstrona nie daje sobie rady z załadowaniem układu graficznego Taka drobna poprawka na jakiś wolny długi jesienno/zimowy wieczór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2009 http://www.webhostingtalk.pl/kontakt.php Chyba podstrona nie daje sobie rady z załadowaniem układu graficznego Taka drobna poprawka na jakiś wolny długi jesienno/zimowy wieczór poradzi sobie, jeśli będzie poprawiony adres do pliku CSS i ewentualnie lekkie przeróbki w kodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2009 O kurde, nie wiem jak to przegapiłem :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach