bbb123 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2009 Witam, mam pytanie jaka jest szybkość ściągania i wysyłania plików z/do rps z ovh.pl? Łącze jest 100 Mbps ale są tam dyski sieciowe i dostep do nich jest z prędkością 1 MB/sec więc czy to jest naprawdę tak wolne? I jeszcze jedno takie głupie pytanie jeżeli mam przepustowość(łącze) 100 Mbps jest to szybkość z jaką plik jest ściągany i wysyłany z serwera, czy np tylko plik jest ściągany z taką szybkością a wysyłany z serwera z mniejsza wartością? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2009 Tak więc na RPS-ie wykorzystasz max. ok. 8Mbps łącza, właśnie ze względu na zamulający dysk Co do drugiego pytania, jest to łącze od/do 100Mbps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2009 Jak to przedmówca napisał możesz wyciągnąć więcej niż 1 MB no ale też żadnych kokosów nie wyciągniesz... Podczas instalacji na RPS ISPCP strasznie się ścinało wszystko itp... Więc ogólnie RPS polecam do zastosowań prywatnych czyli jakieś strony prywatnej lub jakiegoś forum nie zbyt dużego czy chociaż do galerii rodzinnej chociaż z galerią dużo tez nie na wrzucasz bo mała pojemność... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cracked 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2009 U mnie maks to 28Mbit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2009 @Adami - tylko, że do takich stron prywatnych, galerii, itp. spokojnie zwykłe shared starcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tenior 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2009 Z dysku to i może max 8 Mb ale jeśli nie używasz dysku (trzymasz coś w RAM) to możesz walić 100 Mb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach