jachu 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2009 Witam serwer z powodu mi się zablokował, mam dostęp tylko do ftp. Jak zgrać bazy danych postgresa? System to ubuntu server. z góry dzięki za podpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2009 Tzn. z jakiego powodu? O "resuce" słyszał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jachu 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2009 Nie wpisałem powodu ... Luki w zabezpieczeniach (z powodu skanowania portów)... Nie słyszał o rescue Czy da się pobrać bazę, a następnie zreinstalować system i wgrać baze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2009 Tak w skrucie: - uruchom serwer w trybie rescue - zamontuj partycje jakie tam masz w /mnt - zgraj co potrzebujesz, bazy w tym choćby logi - rób dalej co chcesz, nowy system czy coś tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2009 phpPgAdmin Adrian, wypij kawkę, bo zajączkują Ci się skróty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jachu 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2009 W trybie rescue mam "Stan serwera blokuje tą funkcję" Nie mogę go włączyć Managery odpadają .. bo mam dostęp w tej chwili tylko do FTP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 13, 2009 /var/lib/pgsql Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2009 Adrian, wypij kawkę, bo zajączkują Ci się skróty Kawy to już ostatnio trochę za dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jachu 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2009 Nie ma lokalizacji /var/lib/pgsql Jutro od rana będę męczył support .. bo chyba nic nie zrobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jachu 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2009 Idąc tropem N3T5kY w Ubuntu jest katalog /var/lib/postgresql Została zrobiona kopia tego i po reinstalacji systemu i wgraniu działa (z pomocą kolegi:)). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach