Gość cfg Zgłoś post Napisano Październik 12, 2009 Witam, Interesuje mnie jakaś firma gdzie będę mógł hurtowo rejestrować domeny. Jest to oczywiście prywatny cel, domeny będą dla mnie nie dla klientów - nie chcę sprzedawać domen hurtem dla klientów tylko chcę masowo kupywać domeny dla siebie. Jednak co powinna taka firma oferować: - tanie przedłużenia, - normalne ceny rejestracyjne, - wygodny panel do zarządzania domeny, - łatwy transfer domen ( nie jakieś dziwne utrudnienia ), - duży wybór domen jednak oprócz tych egzotycznych.. na pewno funkcjonalne, globalne, krajowe, regionalne itd. - jakaś wygodna rejestracja domen no i oczywiście sprawdzanie wielu domen naraz Czy jest jakaś dobra firma w której bym mógł zacząć rejestracje i przenieść kilka domen z home.pl, nazwa.pl i az.pl? Pozdrawiam, Jacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2009 masternet z mojej stopki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2009 ppd.pl lub dropped.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zelu2108 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2009 Jeśli masz dużo domen w az.pl spróbuj przenieść i zanim przeniesiesz w powodzie napisz że w ovh czy masternet mają taniej. Obniży ci pani konsultantka cene na 45zł netto za .pl przedłużenie oraz 15zł netto regionalka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2009 Jeśli masz dużo domen w az.pl spróbuj przenieść i zanim przeniesiesz w powodzie napisz że w ovh czy masternet mają taniej. Obniży ci pani konsultantka cene na 45zł netto za .pl przedłużenie oraz 15zł netto regionalka. 45 netto za pl to także sporo.. po co przepłacać..? od 20tu domen pl w górę w ppd.pl masz cenę 40zł netto.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2009 hrd.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mich@ł 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2009 45 netto za pl to także sporo.. po co przepłacać..? od 20tu domen pl w górę w ppd.pl masz cenę 40zł netto.. jestem pod wrażeniem tak niskich cen Szczególnie jeżeli chodzi o domeny regionalne [w az.pl takie ceny dostanę dopiero przy 200 domenach] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radoslaw 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 Zapoznaj się z firmą hrd.pl . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 Zapomnieliście dodać istotną rzecz, w hrd trzeba mieć firmę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badyl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 Również mogę polecić HRD, trzymam kilkadziesiąt domen, w razie jakichkolwiek problemów / wątpliwości odpowiadają szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach