Flaming Bird 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2009 Witam, Chcę oferować swoje usługi informatyczne poza granicami Polski i dlatego poszukuję firm oferujących outsourcing i posiadających znajomość języka angielskiego. Poniżej podaję listę moich oczekiwań. Nie jest wymagane, ażeby każda firma spełniała wszystkie wymagania. Mogę nawiązać współpracę z kilkoma firmami, gdzie jedna specjalizuje się w jednej rzeczy, a druga w innej: 01. tworzenie www - poczynając od małych i prostych stron (mogą być tworzone na oprogramowaniu open source), a kończąc na wyspecjalizowanych bazach danych i systemach. Jeśli chodzi o technologie to wszystkie obecnie dostępne i powszechnie używane (.net, ajax, javascript, python, itd.). 02. obsługa klientów: - udzielanie wszelkich informacji klientom odnośnie usług oferowanych przez moją firmę. - odsyłanie zapytań ofertowych do firm webdesignowych itd. współpracujących z moją firmą i odsyłanie ich odpowiedzi do klientów. - część usług mojej firmy to odsprzedarz (reselling) usług innych firm pod moją własną nazwą. Ich wsparcie techniczne wygląda następująco: Reseller będzie musiał przekazywać swoje wiadomości do wsparcia technicznego w imieniu swoich klientów. Zespół pomocy technicznej będą następnie przekazywać swoje odpowiedzi do resellera, który musi odsyłać je do swoich klientów. Tak więc, potrzeba osób, które by pośredniczyły w wymianie wiadomości pomiędzy moimi klientami, a firmami, których jestem resellerem. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach