Andrzej20 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2005 Czy jest ktoś kto zajmuje się odnawianiem domeny w ev1servers.net. Czy jest tak wogóle to możliwe - bo są informacje, że wstrzymali rejestracje czy to też jest z odnawianiem. Gdzie najlepiej przenieść z tamtąd domene. Chodzi o domene - com. Jesli ktoś miał by jakieś propozycje proszę na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barteq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2005 Bez problemu odnowiłem zakupioną tam domenę. Normalnie logje się na panel (https://domains.ev1servers.net/cgi-bin/manage.cgi) i klika w "Renew Domain". Przenieść oczywiście też się da ale podobnych cenowo ofert nie mogę znaleźć. Najbliższa to chyba registerfly.com - transfer $6.99 , ale odnownienie już chyba koło $9. BTW ev1servers.net stoi w Teksasie i po zalogowaniu widnieje nieciekawa informacja, że na czas huraganu została tylko szczątkowa obsługa tak więc na wszelkie zapytania nie będą odpowiadać... Jest także możliwość, że zostaną zniszczone domy pracowników, co może doporowadzić do paraliżu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej20 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2005 barteq, wielkie dzięki za odp. Tak wiem, że za 6-7 $ mozna przedłużyć, ale trzeba posiadac kartę Visa, której niestety nie mam ( mBank brak takiej mozliwości ) - więc poszukuję osoby która by mi mogła w tym pomóc. Zalezy mi po prostu na tanim opłaceniu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2005 barteq, wielkie dzięki za odp.Tak wiem, że za 6-7 $ mozna przedłużyć, ale trzeba posiadac kartę Visa, której niestety nie mam ( mBank brak takiej mozliwości ) - więc poszukuję osoby która by mi mogła w tym pomóc. Zalezy mi po prostu na tanim opłaceniu... No to jak w Ev1 zarejestrowałeś domenę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barteq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2005 Zarejestrować już się nie da i raczej nie będzie już takiej możliwości. Co do mBanku istnieje coś takiego jak wirtualna karta kredytowa. Nie wiem jak z cenami ale nie poiwinno to być zbyt drogie, a bardzo przydatne. Tanie domeny w zasięgu reki + miliony innych możliwości.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej20 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2005 bezsciemy - kupiłem od kogoś kto kiedyś tam rejestrował a tera zmienił i rejestruje w innych miejscach. barteq - tak isnieje w mbanku coś takiego jak ekarta ale płatna 25 zł. co nie za bardzo ma sens w moim przypadku jedno razowym jak również trzeba na nią poczekac a mi się trochę spieszy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kris 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2005 popros kogos kto ma karte przelej mu z konta na konto i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej20 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2005 Kris, tak tylko, że wiekszośc osób ma Visa Electron więc nie da rady. Dlatego szukam tutaj czy jest ktos kto zajmował, zajmuje się rejestracją na ev1servers.net wtedy dlaniego nie było by problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2005 Dlatego szukam tutaj czy jest ktos kto zajmował, zajmuje się rejestracją naev1servers.net wtedy dlaniego nie było by problemu. Juz sie nie da zarejestrowac tam domeny - obojetne jakiej karty bys nie mial. Co do mBanku istnieje coś takiego jak wirtualna karta kredytowa.To nie jest karta kredytowa. Wirtualna... Pisza na http://www.mbank.com.pl/oferta/karty/ekarta.html ze tak jest, chociaz nie wiem na czym ma polegac jej wirtualnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej20 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2005 Ece ja nie chcę rejestrować ale przedłużyć - tego chyba nie wstrzymali ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manszek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2005 Witam! Jesli chcesz, moge ci pomoc. Mam ekarte i konto w mbanku, przedluzalem juz domeny kilku osobom. Co do cen to polecam www.domainsite.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartos 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2005 ogolnie to odradzam przenoszenie domen do registerfly.com - mialem z nimi kilka lat temu nieprzyjemnosc wspolpracowac i ... po roku czasu stracilem wszystkie domeny w tym kilka naprawde dla mnie cennych bo ... nieakceptowali juz "visy" z ktorej kupowalem te domeny. Pozniej probowalem inna karta i tez nie poszlo a pozniej domeny nalezaly juz do kogos innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luinalcar 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2005 Kris, tak tylko, że wiekszośc osób ma Visa Electron więc nie da rady.Dlatego szukam tutaj czy jest ktos kto zajmował, zajmuje się rejestracją na ev1servers.net wtedy dlaniego nie było by problemu. Mam Vise Eleketron (Inteligo) i place wszedzie normalnie. L. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach