kwasuu 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 Witam. Moze mi ktos zaproponowac jakis hosting dla malego forum phpbb3. Jak narazie max 1k userow. Czego oczekuje? Przede wszystkim tego by hosting nie padal co 2 dni. Oraz oczywiscie stosunkowo niskiej ceny. Platnosci: tutaj nie mam zbyt duzych wymagan jezeli chodzi o sms to i tak tym placil nie bede interesuje mnie tylko przelew. Z gory dziekuje za wszystkie propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 1k on-line? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 1k on-line? Raczej wszystkich zarejestrowanych @kwasuu przeglądnij chociaż ostatnie posty z działu 'Opinie' i coś znajdziesz dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwasuu 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 nie 1k online tylko maks 20 online a 1k userow calosciowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
softnet 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 Nie napisales nic o wielkosci ruchu, wiec tylko przypuszczam, ze przy takim obciazeniu 15-30 GB na miesiac powinno wystarczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwasuu 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 webh to wedlug Was dobry wybor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 kwasuu: za tą cenę to na pewno dobry wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shadow_no 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2009 20 osób online nie generuje na phpbb3 zbyt dużego obiążenia. Spokojnie średniej jakości virtual pociągnie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach