krk151 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 Witam Mam taki problem z AdWords wpłaciłem kase na konto odpaliłem kampanie ok 2 tygodnie temu kampania jest aktywna, tylko wygląda jak by nie działała Ostatnich 7 dni Kliknięcia 0 Wyświetlenia 0 CTR 0,00% Średni CPC 0,00 zł Średni CPM 0,00 zł Całkowity koszt 0,00 zł strony nie ma również w linkach sponsorowanych w google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 Witam Mam taki problem z AdWords wpłaciłem kase na konto odpaliłem kampanie ok 2 tygodnie temu kampania jest aktywna, tylko wygląda jak by nie działała Ostatnich 7 dni Kliknięcia 0 Wyświetlenia 0 CTR 0,00% Średni CPC 0,00 zł Średni CPM 0,00 zł Całkowity koszt 0,00 zł strony nie ma również w linkach sponsorowanych w google Słowa kluczowe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk151 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 jakie stawki najlepiej ustawić ?? oraz budżet ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 Słowa związane z tematyką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach