krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 Witam Szukam pilnie kogoś kto ma konto paypal potrzebuję 5$ płacę z mbanku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 Jakby coś to pw poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 Witam Szukam pilnie kogoś kto ma konto paypal potrzebuję 5$ płacę z mbanku. A tak zapytam. Jaki problem założyć konto w PayPal na kartę z mbanku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 A tak zapytam. Jaki problem założyć konto w PayPal na kartę z mbanku? jak chcę dodać rachunek to mam taki problem Wpisuję Numer IBAN który mam w mbanku kasuje spacje dodaje PL przed i mam taki komunikat Podane informacje bankowe są niepełne lub nieprawidłowe. Spróbuj ponownie. Wprowadzono nieprawidłowy numer IBAN. Wprowadź bez spacji numer IBAN składający się z 28 znaków alfanumerycznych, np. PL25106010282276727214385741. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 ...to nie możesz wpisać poprawnego IBANu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 ...to nie możesz wpisać poprawnego IBANu? problem w tym, że kopiuje IBAN z mbanku i pokazuje nieprawidłowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 nie kopiuj tylko przepisz i dodaj PL na początku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 problem w tym, że kopiuje IBAN z mbanku i pokazuje nieprawidłowy Musisz Ty coś źle robić gdyż jedyny kłopot jaki miałem około rok temu był taki, że nie chciał mi PayPal karty przyjąć. Ale po kontakcie z party-line odblokowali mi kartę na transakcje internetowe i bez problemu już mogłem dodać kartę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 Sorki, że nie na temat, ale przy okazji może ktos z doświadczonych wie czy można to jakoś załatwić. Otóż mam na koncie PP kilka $. Chciałem kupić domenę, przeszedłem do "zapłac" ale PP wymaga ode mnie, zebym podał dane karty płatniczej. Czy nie moge zaplacic z tych $, co mam na koncie? Troche bez sensu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 @is_wm taki komunikat pokazuje się, jeśli nie masz wystarczającej sumy na koncie. jeśli masz taką sumę - napisz może do ich pomocy technicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 Nie no mam pare stow, a domekna kosztuje 10$. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 A przypadkiem karta nie jest używana do weryfikacji konta? Tak jak polski bank używa do tego dowodu, tak PP karty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 Ja nie mam przypisanej karty i nie mam problemów. Jedyne, czego nie mogę zrobić, to subskrypcja, bo wtedy woła o kartę. Przy zwykłych płatnościach jednorazowych tego problemu nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 17, 2009 problem w tym, że kopiuje IBAN z mbanku i pokazuje nieprawidłowy Hah przed chwilą sprawdziłem Skopiowany numer konta do przeglądarki: 02114020040000330250440891 I skopiowany do notatnika: 021140200400003-30250440891 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach