latet 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2005 Witam, Może są na tym forum osoby lepiej poinformowane, które mogłyby wiedzieć coś o tym, czy obecna, trwająca już trzecią czy czwartą dobę awaria "jabluszko.net", gdzie mam nieszczęście mieć swoją stronę i pocztę, oznacza już definitywny koniec tego serwera, czy też jest sens poczekać jeszcze trochę? Sam się niczego nie mogę dowiedzieć, bo admin nie odbiera telefonów (chociaż mam aż 3 numery komórkowe do niego). Pewnie, że chętnie już bym się wyniósł gdzie indziej, ale wybrać nie łatwo, bo przede wszystkim nie chcę trafić z deszczu pod rynnę i popełniać ponownie te same błędy kardynalne (kupowanie usług u firm-krzaków, hosting na serwerze fizycznie poza Polską). Jednak moja strona ma charakter prywatny i niedochodowy, więc muszę się liczyć z kasą (ok. 100/rok to tak w sam raz dla mnie). Myślałem o SuperHost, dość tanio, ale mają tam ograniczenie 20MB na pojedynczego maila, co raczej dyskwalifikuje. Pozdrawiam, latet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach