MnicH54 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 Witam, szukam ostatnio taniego VPSa tak (50zł) najlepiej z pow. dyskową 10-20gb, łączem najlepiej 100mbps no i dużym transferem, bo jak oferują firmy 60gb/mc to za mało na to co ja potrzebuje. Znacie coś co by zaspokoiło moje potrzeby? Szukałem w Polsce, USA nic nie było. Znalazłem jakiś w Rosji, ale z tego co słyszałem tam jest sporo wirusów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 Duży transfer to ile wg Ciebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niq 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 Host Europe - 5TB transferu powinno ci starczyć . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 http://myprohost.com/vps-hosting.html 256/512MB RAM, 15GB miejsca, nielimitowany transfer, HyperVM. Stany - do wyboru Dallas albo Chicago. Wszystko za niecałe 13USD, czyli niespełna 40PLNów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżo 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2009 HostEurope już wspomniano, ja od siebie dodam Strato.de lub polskiego pośrednika XXL Web. Choć w obu przypadkach może Cię to wynieść więcej niż 50 zł, ale jak za 3 TB transferu to wciąż niewiele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach