mikolajek 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 Witam Jestem ciekawy czy macie jakieś doświadczenia związane z serwerami z shinijru.com. Jakieś pół roku wykupiłem u nich taki serwer ale czasami mają kilku godzinne problemy. Czy ktoś z forumowiczów może ma tam serwer ewentualnie miał? Ewentualnie czy jest jakaś alternatywa dla ich oferty w lepsze cenie? Dodam że trzymam tam serwisy które mogą być uznane za nielegalne (warez itp) w większości firm hostingujących Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2009 jak na poczatek dobrze się zapowiada : Nie można odnaleźć serwera edit . he od kilkunastu minut nie dzialał a jak wysłałem posta zaczeło dzialać . edit 2 Jak dla mnie ceny do parametrów to takie sobie żadnej tam zalamki rynku nie ma. Jeśli chodzi o legalność że nie wywalili ci warez itpo to jest kilka powodó. Administracja liczy tylko kasiorkę i ma w d** co kto trzyma póki tego ktoś nie zgłosi i dużo wyjaśnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach