Juszczyk 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 Witam Proszę o pomoc w wyborze domeny na bloga i portfolio nazwisko.pl czy nazwisko.com czy imię.biz Posiadam już te domeny ale nie mogę się zdecydować. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
softnet 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 Witam Proszę o pomoc w wyborze domeny na bloga i portfolio nazwisko.pl czy nazwisko.com czy imię.biz Posiadam już te domeny ale nie mogę się zdecydować. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje. nazwisko.pl zastosowalbym do bloga\portfolio w jezyku polskim nazwisko.com zastosowalbym do bloga\portfolio w jezyku angielskim imię.biz domena .biz sie nie przyjela. Z tego co sie orientuje, to jest ona najrzadziej zamawiana i najrzadziej przedluzana domena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 blog.nazwisko.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 blog.nazwisko.pl albo imię.nazwisko.pl, imo dosyć popularna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 Czy tylko ja jestem jakiś dziwny? blog.nazwisko.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 @m.p. fakt, imie.nazwisko też ewentualnie @pavobe: tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 Ja korzystam z nazwisko.pl :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 Troszkę dziwne pytanie, bierzesz domenę tą, która Ci się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sorrow 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 nazwisko.pl/blog - na bloga naziwsko.com - tańsze domeny lecz gorzej jak ktoś sobie zarejestruje taką nawę firmy np z chin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juszczyk 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 Czy tylko ja jestem jakiś dziwny? blog.nazwisko.com Wydaje mi się także że blog i portfolio w domenie nazwisko.com są bardziej prestiżowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zin 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2009 Widziałem w opcji .com ... natomiast na własne potrzeby używam jednak .pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juszczyk 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2009 Ciekawy artykuł o zaletach domen imiennych. http://namer.ca/blog/first-name-websites.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach