Gość mehow Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 Witam czy ktoś może wie do jakiej parafii geograficznie przynależy miejsce w którym ma swoją siedzibę oraz serwerownie hitme.net.pl ??? z góry dziekuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mehow Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 to każdy potrafi sprawdzić mnie interesuje pod jaka parafie podlegają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 to każdy potrafi sprawdzić mnie interesuje pod jaka parafie podlegają taką parafię od Kościoła ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mehow Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 tak od kościoła może być kościoła katolickiego może być cerkiew nie ma znaczenia Bóg to Bóg a tu chodzi o siłe wyższą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 tak od kościoła może być kościoła katolickiego może być cerkiew nie ma znaczenia Bóg to Bóg a tu chodzi o siłe wyższą Twój dealer Cię oszukuje, mówiąc że to co Ci sprzedaje nie szkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mehow Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 Twój dealer Cię oszukuje, mówiąc że to co Ci sprzedaje nie szkodzi Wiesz o co chodzi TAK czy NIE wiec po co te teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 zmień dilera albo bierz połówkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 Za mszę to Ty chyba za nich nie dasz - szkoda kasy, ale może ktoś z niedaleka by ich tam pogonił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 chyba tylko JarekMk i mehow wiedzą o co chodzi ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mehow Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 Tak wpadłem na głupi pomysł aby w parafii dać na msze w intencji tej firmy chciał bym to jeszcze jakoś nagłośnić chyba to będzie pierwsza taka intencja w polsce bo już ręce opadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 Tak wpadłem na głupi pomysł aby w parafii dać na msze w intencji tej firmy chciał bym to jeszcze jakoś nagłośnić no rzeczywiście głupi rozdiluj to co jarasz, zbijesz kokosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 Tak wpadłem na głupi pomysł aby w parafii dać na msze w intencji tej firmy chciał bym to jeszcze jakoś nagłośnić chyba to będzie pierwsza taka intencja w polsce bo już ręce opadają Buahaha, czegoś takiego jeszcze na tym forum nie było. Super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 Nawet mnie,m starego ateistę, rozbawiło to niemal do łez Polecam znalezienie jakiejś synagogi, podobno Mojżeszowi to naród wybrany, więc chyba mają najlepszy kontakt z gościem z "górnego piętra"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 no tego jeszcze nie było ale patent dobry może chodzi ci o: Parafia Rzymsko - Katolickapw. św. Mikołaja przy Bazylice Konkatedralnej Trójcy Świętej w Chełmży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 Tak wpadłem na głupi pomysł aby w parafii dać na msze w intencji tej firmy chciał bym to jeszcze jakoś nagłośnić chyba to będzie pierwsza taka intencja w polsce bo już ręce opadają dzięki za poprawienie humoru prawie na koniec tygodnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 poległem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shadow_no 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 Wy tu gadu gadu a ja muszę LAMP i reszte badziewia po pijaku na nowym serwerze stawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 shadow_no: po pijaku w shellu się najlepiej pracuje, polecam oglądanie wszystkiego na żywo, przelatujące z prędkością światła linijki tekstu dają niezłą jazdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 Panowie, chyba nie wiecie jaką siłę ma Kościół w niewielkich miejscowościach. Pomysł z mszą bardzo dobry, szczególnie jeśli mieszkają tam rodzice tego Pana. Ze wstydu sami załatwią problemy. Gwarantuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 Panowie, chyba nie wiecie jaką siłę ma Kościół w niewielkich miejscowościach. Pomysł z mszą bardzo dobry, szczególnie jeśli mieszkają tam rodzice tego Pana. Ze wstydu sami załatwią problemy. Gwarantuję. To już było bezczelne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 To już było bezczelne.. Może i bezczelne ale takie jest życie. Niestety, wybryki dzieci idą zazwyczaj na konto rodziców. Jeśli dobrze zrozumiałem, to autor wątku ma jakieś roszczenia do właściciela firmy. Według mnie wpadł na znakomity pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 Ty chociaż zdajesz sobie sprawę w jakim wieku jest właściciel HitMe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 Ty chociaż zdajesz sobie sprawę w jakim wieku jest właściciel HitMe? Co to za różnica czy ma 20, 30 czy 40 lat. Poza tym, temat jest bardziej humorystyczny niż realny, więc śmiejmy się dalej. Mam nadzieję, że na właścicieli hostingów nie padł blady strach przed intencjami mszalnymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 haha dobre nie ma co ciekawe jestem rezultatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 Heh, trochę mnie to zdziwiło... Dość nietypowy pomysł, ciekawe co e tego wyjdzie Jeno żeby to nie zapoczątkowało plagi masowych zgłaszania firm do parafii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach