krecik1203 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 Witam. Mam problem z hasłem na operze. gdzie i w jaki sposób mogę zobaczyć moje hasła które są zapisane w operze 10 ? Z góry dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 Narzędzia->Zaawansowane->Menedżer haseł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 Nie możesz. Opera koduje przechowywane hasła, w końcu o to chodzi, żeby były bezpieczne... W menadżerze haseł zobaczysz tylko lokalizacje i loginy, nie hasła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramelof 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 Jest na to sposób. Instalujesz program Revelation. Przy logowaniu na stronie dajesz ctrl+enter i szybko zatrzymujesz stronę zanim się przeładuje. Potem z okna programu chwytasz celownik i najeżdżasz na gwiazdki. =) http://www.snadboy.com/RevelationV2.zip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach