Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 http://www.ovh.pl/serwer_wirtualny/ Co sądzicie? Wg. mnie bardzo dobrze jak za takie pieniążki. Wskoczyli mocno w rynek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 Szczególnie z tymi bazami... to jest nowa oferta? Czy nowa grafika starej oferty? Ja osobiście (tym) żabojadom bym złotówki złamanej nie dał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 Oferta jak oferta... Ja osobiście (tym) żabojadom bym złotówki złamanej nie dał... Czemu ? pod nie które rozwiązania ich usługi są dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 500GB storage @ 5TB transferu za niecałe 100 zł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 Pod treści statyczne idealne wprost. Nie ma tańszej oferty Podpiąć bazę zewnętrzną i latać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 Trzeba przyznać, że jest to atrakcyjna oferta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomii 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 A może ktoś z używających się wypowie czy da się tyle wyciągnąć czy to tylko marketing? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 bardzo tania i ciekawa oferta... co prawda kiedyś korzystałem z ichniego 60free, z początku było fajnie, ale z czasem jednak mi podpadli.... nie pamiętam dokładnie dlaczego. po doświadczeniach wielu osób, jednak nie trzymałbym u nich swoich serwisów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 gdyby nie ten dziwny limit na bazy danych to naprawdę interesująca oferta. Tylko do jakich zastosowań użyć ten hosting żeby wyczerpać limit?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 Download Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 Na download lepiej brać jakiegoś VPSa w Stanach albo Kanadzie, sam znalazłem taniochę bez limitu transferu na 100Mbit łączu. W sumie to nie widzę naprawdę większego sensu w tych kontach OVH. Cena może i niska, transferu i miejsca sporo, ale ten limit na bazę jest po prostu żenujący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 Na download lepiej brać jakiegoś VPSa w Stanach albo Kanadzie i mieć transfer, który będzie delikatnie mówiąc wolny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 Czemu? Ja tam nie narzekam, wyrabiam z transferem praktycznie maks ze swojego łącza, i to zarówno przy downloadzie jak i przy uploadzie (Neo 6Mbit, d/l idzie ok. 740kB, u/l ok. 62kB). Jedyny minus tego rozwiązania to ping w granicach 160-170ms - ale mowa tu o typowej "plikowni", więc nie ma on większego znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 d.v - napiszesz coś więcej o tym VPSie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 Co prawda pisałem w jakimś innym temacie, gdzie mam tego VPSa, ale co mi tam - http://myprohost.com/vps-hosting.html Serwerownie w Chicago i Denver, możliwość wyboru przy zamówieniu - ja mam w Chicago. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 gdyby nie ten dziwny limit na bazy danych to naprawdę interesująca oferta. wielkość tych baz to celowe działanie, chcą zmusić użytkowników do zakupu http://www.ovh.pl/serwer_wirtualny/prywatny_serwer_sql.xml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 wielkość tych baz to celowe działanie, chcą zmusić użytkowników do zakupu http://www.ovh.pl/serwer_wirtualny/prywatny_serwer_sql.xml No tak, ale zawsze można mieć bazę na innym hostingu, gdzie nie ma takich ograniczeń na bazę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 Jakby to połączyć właśnie z tym serwerem SQL to całkiem fajne rozwiązanie wychodzi. Tylko ciekawe jak działa ten writualny, awarie itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 A może ktoś z używających się wypowie czy da się tyle wyciągnąć czy to tylko marketing? Da się Kiedyś miałem atak na stronę i nocami miałem ataki na duże pliki statyczne. Przez 3 noce straciłem grubo ponad 350gb. Po czym "padł" licznik transferu:) z OVH nie dostałem nawet żadnego monitu, że takie ataki występowały. Najwidoczniej im to nie przeszkadzało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach