mbeata 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2009 Witam wszystkich serdecznie. Jestem właścicielem dwóch serwisów oferujących serwery wirtualne i rejestrację domen. Serwisy świadczą usługi nieprzerwanie od 10 (jeden serwis) i 8 (drugi serwis) lat, ja przejęłam je od poprzedniego właściciela 3 lata temu. Nie jest to jednak w ogóle moja dziedzina, nie mam czasu i ochoty na bawienie się nimi, na ich utrzymywanie i ich rozwój. Dlatego chciałabym je przekazać komuś kto będzie wiedział co z tym zrobić i jak na tym zarobić. W tej chwili mam zarejestrowanych 500 polskich domen i domeny zagraniczne (nie mam możliwości sprawdzenia ich dokładnej liczby, nie wiem nawet czy dałoby się to policzyć ręcznie - jest ich więcej niż domen polskich, ale ile dokładnie nie wiadomo). Mam też 430 różnej wielkości serwery wirtualne. Wszystkie informacje, szczegóły techniczne, odpowiedzi na pytania, wątpliwości i oferty do omówienia prywatnie dla zainteresowanych na PW. Pozdrawiam i dziękuję za uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yogmar 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 Witam Kolego. Mam pytanie jaka cena za te dwa serwerki. Proszę o ofertę na adres info@net-speed.pl Jestem zainteresowany odkupieniem ich od ciebie. Proszę o info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 Witam Kolego. To jest kobieta jakbyś nie zauważył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 W/g mnie jeżeli post jest w dziale "Informacje od firm hostingowych" wypadało by autorka postu uzupełniła profil o dane firmowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yogmar 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 Tak masz rację. Nie zauważyłem bo szybko odpisywałem. Więc przepraszam za kolegę. I co do danych o firmie było by to wskazane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mbeata 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2009 Dziękuję wszystkim za zainteresowanie. Temat już nieaktualny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach