m4ka 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2005 Witam mam wielki problem i nie wiem jak go rozwiacac kupilem domene 2 lata temu vtcenter.org na stronie h4c.pl niestety firma ta juz nie istnieje (chyba) nie mam kontaktu z tamtym czlowiekiem a strona ich nie dziala .. musze zmienic DNSy tylko jak to zrobic gdy nie mam kontaktu z tym czlowiekiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2005 Witam mam wielki problem i nie wiem jak go rozwiacac kupilem domene 2 lata temu vtcenter.org na stronie h4c.pl niestety firma ta juz nie istnieje (chyba) nie mam kontaktu z tamtym czlowiekiem a strona ich nie dziala .. musze zmienic DNSy tylko jak to zrobic gdy nie mam kontaktu z tym czlowiekiem ? Hm, zastanów się nad transferem domeny do innego rejestratora. Tymczasem Jeżeli jesteś właścicielem domeny i Twój adres e-mail wpisany jest w kontakcie administracyjnym domeny ( możesz to sprawdzić na stronie pir.org ) przejdź na stronę tutaj W okienku Manage Your Domain wpisz nazwę domeny i ewentualnie login i hasło. Kliknij Manage Domain Jeżeli nie znasz hasła i loginu lub będą one nieprawidłowe zostaniesz przeniesiony na następną stronę, gdzie będziesz miał możliwość przesłania loginu i hasła na adres mailowy wpisany w kontakcie administracyjnym domeny. Po otrzymaniu hasła możesz się zalogować i zmienić potrzebne dane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2005 musze zmienic DNSy tylko jak to zrobic gdy nie mam kontaktu z tym czlowiekiem ?Dlatego lubie zapisywac sobie numerki gg adminów - jego gadu-gadu to: 6898506 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach