Warsik 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2009 Witam Posiadam laptopa Hp 6730s z zainstalowanym linuxem Fedora 11 i mam problem z przekazanie obrazu na rzutnik multimedialny co potrzebuje zeby obraz został wyswietlany na rzutniku i monitorze ? bo niestety nie moge sobie poradzić wujka googla już pytałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2009 Witam Posiadam laptopa Hp 6730s z zainstalowanym linuxem Fedora 11 i mam problem z przekazanie obrazu na rzutnik multimedialny co potrzebuje zeby obraz został wyswietlany na rzutniku i monitorze ? bo niestety nie moge sobie poradzić wujka googla już pytałem A jak podłączasz rzutnik ? Przez złącze monitorowe RGB ? A użycie klawiszy Fn+ F4 lub F5 czy coś podobnego, które powoduje przełączanie miedzy wyjściem na monitor wbudowany/monitor na RGB nie działa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warsik 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2009 tak podłączam rzutnik przez port RGB niestety użycie klawiszy nie pomaga obrazu na rzutniku nie ma w czym dalej może być problem? jak temu zaradzić by pokazywał się obraz na rzutniku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach