wygodad 31 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2009 (edytowany) Witam, @Linux może byś zorganizował spotkanie niekoniecznie w Re ;P ; jak reszta się zapatruje na ten meeting? Edytowano Październik 4, 2009 przez nrm błąd w tytule posta (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 4, 2009 30 Października powiadasz ? To będzie w piątek, na chwilę obecną mi pasuje, muszę w końcu na jakiś meeting wpaść, miałem być na tylu a na jednym raptem byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2009 wstępnie za ale może lepiej sobota a nie piątek bo ludzie jeszcze w piątek pracują i mogą nie dojechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2009 wstępnie za ale może lepiej sobota a nie piątek bo ludzie jeszcze w piątek pracują i mogą nie dojechać mi to lotto (piątek czy sobota), ważne by ktoś to zorganizował - no a najlepszym organizatorem meetingów jest @Linux Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2009 Znowu kraków, zróbcie wreście wawe :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2009 Znowu kraków, zróbcie wreście wawe :] A Ty nie możesz zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2009 Oczywiście ,że na tak Jak zawsze Tylko duży skład niech będzie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 Kto chętny na spotkanie proszę się dopisywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 Ja chętnie się spotkam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 Proponuje ażeby ktoś się zajął organizacją tego (ustalenie miejsca zbiórki i spis osób które zadeklarują swą obecność) i zapodał tutaj listę zadeklarowanych person. Userzy niech wysyłają PW -> lista będzie na bieżąco update Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Przełóżcie to spotkanie o tydzień później, akurat będę miał imieniny, prezenty mile widziane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 może Głowa wpadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 może Głowa wpadnie "Firma" pewnie jest dochodowa że na PKP starczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 Jakby nie rozumiem, skąd ten cudzysłów... może Głowa wpadnie A mam się czuć zaproszony ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 Jakby nie rozumiem, skąd ten cudzysłów... Taka zmiana aż trudno się przyzwyczaić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Ja mogę się pojawić, pod warunkiem że to będzie meeting a nie znów spotkanie moje Adriana i ew. Malitka czy Linuxa (czyt. 2-3 osoby). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Jakby nie rozumiem, skąd ten cudzysłów... A mam się czuć zaproszony ? myślę, że wszystcy czują się zaproszeni ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Ciągle tylko ten Kraków i Kraków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Bo nikomu nigdzie indziej nie chcę się ruszyć (...) żeby samemu coś zogranizować. Tylko najlepiej przychodzić na gotowe. Co do meetingu to raczej mnie nie będzie. Sorry - może sami coś wymyślicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Bo nikomu nigdzie indziej nie chcę się ruszyć (...) żeby samemu coś zogranizować. Tylko najlepiej przychodzić na gotowe. Jeśli ktoś jest zainteresowany to ja mogę załatwić w stolicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 jak załatwisz darmowe gastro to mogę przyjechac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach