Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2009 Witajcie Znalazłem ciekawą okazje na ebay'u i postanowiłem się zarejestrować, aby wziąć udział w licytacji. Następnie sprawdziłem skrzynke - maila nie ma czekam na niego od 2 godzin i nic... Akurat rozmawiając ze znajomym zapytałem go, czy nie orientuje się ile trwa oczekiwanie na maila rejestracyjnego - odpowiedź jaką uzyskałem mnie nie zadowoliła: poczekaj jeszcze troche... moj brat czekal nie tak dawno prawie 5dni, co moim zdaniem jest zalosne... Jak u Was długo trwała rejestracja w tym serwisie? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 3, 2009 nawet nie pamiętam ile czekałem, znaczy jeśli było by za długo, raczej bym pamiętał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2009 Tydzień temu konto założyłem w kilka minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2009 u mnie też dosyć szybko przyszedł e-mail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2009 Mail właśnie doszedł całe szczęście, bo aukcja się kończy za 2h mimo wszystko, dzięki za odpowiedzi w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2009 Z doświadczenia wiem że serwery pocztowe INTERII np mają takie opóźnienia zawsze gdy rejestruje sie na jakimś portalu etc muszę czekać 10 minut na link aktywacyjny. Słyszalem ze poczta na gmailu jest dobra szybko dochodzą takie wiadomości z linkami aktywacyjnymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2009 Jeżeli chodzi o gmaila to również mogę potwierdzić ze nigdy nie miałem problemow z pocztą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2009 Poczta była akurat na serwerze u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2009 Ja czekałem prawie 8 godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2009 interia stosuje greylisting, sprawdzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach