Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Czy jeśli NIP został nadany w Goleniowie, czy zaświadczenie nadania NIPu można uzyskać w Warszawie? Bo do Goleniowa spory kawałek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2009 Czy jeśli NIP został nadany w Goleniowie, czy zaświadczenie nadania NIPu można uzyskać w Warszawie? Bo do Goleniowa spory kawałek... Zadzwoń do US w Warszawie żeby uzyskać odpowiedź, bo to raczej tylko Oni są kompetentni żeby Ci udzielić odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2009 Ja miałem NIP wydany w Jaworznie a duplikat/potwierdzenie dostałem w Krakowie. Ale w Krakowie miało to miejsce już po zameldowaniu więc przynależałem do US-u który potwierdzenie wydawał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2009 W razie W mogę się w Goleniowie zorientować, mam do Skarbówki jakieś 200 metrów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 18, 2009 W razie W mogę się w Goleniowie zorientować, mam do Skarbówki jakieś 200 metrów Dzięki Dobrze się złożyło i już odpis (jedzie?) pocztą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach