general_mean 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Witam, interesuje mnie serwer wirtualny z dedykowanym IP - jakie firmy to w tej chwili oferują za cenę powiedzmy 150zł rocznie? Co do transferu, pojemnosci konta nie mam wygorowanych wymagan - stronka jest nieduza. W tej chwili korzystam z uslug home.pl ale chce sie przeniesc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 interesuje mnie serwer wirtualny z dedykowanym IP - jakie firmy to w tej chwili oferują za cenę powiedzmy 150zł rocznie? Co do transferu, pojemnosci konta nie mam wygorowanych wymagan - stronka jest nieduza. W tej chwili korzystam z uslug home.pl ale chce sie przeniesc. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą dot. serwerów wirtualnych serii biznes start/pro/max. Dla kont biznes pro, oraz biznes max adres IP przypisywany jest całkowicie bezpłatnie, w przypadku konta biznes start, opłata wynosi 50zł netto/rok. Konto biznes start można u nas zakupić korzystając z kodu rabatowego dla forumowiczów WebHostingTalk.pl (kod: wht - 25% rabatu, czyli 150zł netto/rok). W kwestii dedykowanego adresu IP który możemy przypisać do takiego konta zapraszam do bezpośredniego kontaktu z naszym BOK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 webh.pl / ionic.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 webh.pl / ionic.pl ? Na chwilę obecną przydzielamy tylko adresy IP współdzielone, ale jest ich dosyć sporo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
general_mean 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Dziękuje za pierwsze propozycje. Czy w webh.pl na pewno jest stałe, zew. IP ? Active-hosting.pl - przekracza określony budżet, nawet w najtańszej z Waszych opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Czy w webh.pl na pewno jest stałe, zew. IP ? Rzadko który dostawca usług hostingowych będzie robił to na dynamicznych zewnętrznych IPkach... a już tym bardziej nie na adresacji prywatnej Pytanie tylko, czy dostaniesz IP jako współdzielone z innymi klientami, czy też jako ekskluzywne tylko dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Pytanie tylko, czy dostaniesz IP jako współdzielone z innymi klientami, czy też jako ekskluzywne tylko dla siebie U nas jest to dedykowany dla konkretnego klienta adres IP, z ustawionym odpowiednio wpisem revDNS (zgodnie z główną domeną konta klienta). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2009 Dziękuje za pierwsze propozycje. Czy w webh.pl na pewno jest stałe, zew. IP ? Active-hosting.pl - przekracza określony budżet, nawet w najtańszej z Waszych opcji. Raczej się pomyliłem, przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cracked 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2009 Dziękuje za pierwsze propozycje. Czy w webh.pl na pewno jest stałe, zew. IP ? Active-hosting.pl - przekracza określony budżet, nawet w najtańszej z Waszych opcji. Niby masz 150 zł, a w ah najtańszy kosztuje 29 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
general_mean 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2009 Wybrałem ofertę dust.pl - najlepiej zaprezentowali mi swoją ofertę. Keep up the good work. Mam nadzieję, że serwer będzie w działaniu sprawdzał się równie dobrze jak przedstawiciele firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach