Maxon 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Witam. Sprzedam zestaw książek i czasopism. Więcej na aukcji http://allegro.pl/item759936695_zestaw_ksi...x_psd_inne.html Pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddluk 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Aukcja usunięta przez pracownika Allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 A to czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddluk 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Tego to ja już nie wiem. Wszedłem żeby zobaczyć aukcję i okazało się, że została usunięta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2009 A czy czasem do niektórych czasopism nie były dodawane płyty cd/dvd ? jak tak, to pamiętaj że samej gazety nie możesz sprzedać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 Wystaw ponownie lub daj jakieś info na temat tych książek(PHP,Linux) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach