skr3czu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2009 Witam, Więc tak: - Pojemność ok. 1gb - Transfer ok. 200gb - 300gb na miesiąc - Mysql - PHP - Z dobrym biurem obsługi klienta (bo to ważne...) - Nieograniczona ilość subdomen - Cena hmm myślę, że ok 500zł Co polecacie ? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2009 No jak z 500zł/rok to raczej VPS w DE np. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skr3czu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2009 Tak na rok, a co myślicie Cal.pl (Ace Turbo), tam mam aż 600gb transferu. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2009 A może by tak www.prohost.pl ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skr3czu 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2009 A może by tak www.prohost.pl ?? Za mało transferu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bercik 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2009 Tak na rok, a co myślicie Cal.pl (Ace Turbo), tam mam aż 600gb transferu. Pozdrawiam. Jak nie chcesz aby spotkała Cię nie miła niespodzianka to odradzam, wręcz przestrzegam przed Cal.pl Jeśli już to wybierz coś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exec 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 a to: http://dhosting.pl/oferta/serwery_www.html ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach