traqo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2009 Oddam domeny dzięki którym komuś może(?) uda się stworzyć coś ciekawego Domeny są zarejestrowane w Domeny24.net. Nie są mi zupełnie potrzebne, nie chcę ich sprzedać tylko oddać. Bo wiele warte na pewno nie są. hostimgos.pl 2010.01.07 warez24.net 2010.01.19 netekspert.pl 2010.02.08 ifotka.net.pl 2010.07.18 moje-obrazy.pl 2010.08.05 moje-obrazy.net.pl 2010.08.05 Wystarczy założyć konto na domeny24.net, a przekażę domenę na konto innego użytkownika. Proszę pisać na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
traqo 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2009 Domeny: warez24,net, moje-obrazy.pl zostały już przekazane chętnym. W związku z licznymi pytaniami: Nie ma obowiązku przedłużania tych domen. Domeny mogą, ale nie muszą zostać przedłużone o kolejny Rok, czy więcej. Chętni, proszeni są o podanie loginu z Domeny24.net Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
traqo 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Domeny: ifotka.net.pl, hostimgos.pl zostały przekazane. Pozostały: netekspert.pl 2010.02.08 moje-obrazy.net.pl 2010.08.05 Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
traqo 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2009 Domena Netekspert.pl. Przekazana! Pozostała moje-obrazy.net.pl Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
traqo 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 Ostatnia z domen została przekazana. Dzięki i Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mackos 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2009 Nie chce tutaj zaśmiecać tematu czy 'nabijać postów' Ale naprawde traquo , prawdziwy respekt dla Ciebie w dzisiejszych czasach ze świecą szukać osób które nie są chciwe ot np. ustawcie sobie na allegro ceny domen od najdroższej to zobaczycie naprawde chciwych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach