Gość kucziapa Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2009 Witam Mam dedyka z panelem DA i chcę dostać się do logów z 27 i 28 września. w DA widzę tylko dzisiejsze, może ktoś powiedzieć jak dostać się do tych starszych logów chodzi mi o to kto logował się z jakie adresu ip oraz z jakiego adresu ip łączył się z FTP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2009 Zaloguj się jako root na ssh i standardowo w katalogu /var/log/ powinieneś mieć wszelkie dzienniki logów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2009 Witam Mam dedyka z panelem DA i chcę dostać się do logów z 27 i 28 września. w DA widzę tylko dzisiejsze, może ktoś powiedzieć jak dostać się do tych starszych logów chodzi mi o to kto logował się z jakie adresu ip oraz z jakiego adresu ip łączył się z FTP. Jeżeli chcesz w DA sprawdzać to Log Viewer DA wyświetla 50 ostatnich linii logów, wpisz sobie tam większą liczbę to zobaczysz bardziej wstecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach