Ryben 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2005 witam szukam informacji na temat ile ja w zasadzie bede mial z tego ze ktos wysle sms za 9 zł (ile ja z tego zarobie) w roznych systemach premium sms. Chciałbym zrobic cos takiego jak boo.pl i do teog mi jest to potrzebne . Szukalem na forum ale nic nie znalazlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2005 jesli niepotrafisz sobie znaleźc tak podstawowych informacji to sie za to nie bierz. widać, że google ci smierdzi. -- licz +/- 30% danej kwoty. w uproszczeniu bo to zalezy od ruchu jaki wygenerujesz i danego posrednika. ale ogólnie jest to wlasnie te 30% czyli ok. 3zł z smsa z 9zl netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryben 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2005 poprostu na stronie wapacza i wapstera trzeba sie zarejestrowac i tam wszystko pisze wiec wole sie zapytac na forum i sie ni e rejestrowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2005 Platnosci sms to nie tylko wapster i wapacz. Cos mi mowi, ze na forum juz o tym bylo http://allpay.pl/index.php?show=13&m=4 :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qwerty 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2005 to jest bezsens - oddawac 70% na przeniesienie kasy liczac ~20% podatku zostaje 24% - na czym tu zarabiac? hosting za 2 zlote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach