RooSik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2009 Witam! Chciałbym sprzedawać serwery Ventrilo. I czy mógłbym mi ktoś dać jakiś link do dobrego VPS, żebym mógł na nim postawić z 40~ serwerów ventrilo . Tak do 60zł. I jakiś poradnik jak postawić takie serwery na VPS. I było by dobrze jak dałby mi ktoś ventrilo control panel. Będę wdzięczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warsik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2009 i może jeszcze za Ciebie wszytko zrobił ? google.pl tam znajdziesz pomoc większą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RooSik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2009 Szukałem jak postawić serwer i nie miałem nic ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warsik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2009 proszę pierwszy wynik z googla http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=99157 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2009 krzak czy chcesz normalnie firmę prowadzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RooSik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2009 No tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2009 No tak. No tak tzn?bo to nie daje odpowiedzi na pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RooSik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2009 tak. chcę prowadzić firmę normalnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2009 tzn strona z domeną HAHAHAAH Jak ty chcesz firmę prowadzić to współczuje twoim klientom. Wywalcie to do śmietnika, a najlepiej z bazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach