nvu 24 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Witam, mam pytanko jak jest teraz w livenecie ? wszystko już ok ? Interesuje mnie wykupienie tam kilku dedyków. Słyszałem że maszyny padały, problemy z kontaktem itp.. ale to było kiedyś czy nadal jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 W przeciągu ostatniego miesiąca Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ollli 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 podobnie jak przedmówca powiem ze wszystko OK, nic się nie dzieje tylko czekać na peering z tpnet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 tylko czekać na peering z tpnet buahaha, dzięki, brakowało mi jakiegoś pozytywnego akcentu tego pracowitego wieczoru... notabene, dziwią mnie te pozytywne opinie, które się często na forum ostatnio pojawiają, bo moja firma zarządza dwoma serwerami w LN'ie i ja osobiście nie zauważyłem żadnej poprawy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qermit 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2009 W ciągu ostatniego miesiąca zaliczyłem 4 pady - cała sieć livenet nie była dostępna jak i również zresetowane maszyny (patrząc na uptime) - szczerze odradzam. Kontakt fajny, szkoda tylko że nie odpowiadają na maile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2009 Potwierdzam, bok w tej firmie nie istnieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach