Husarzyk 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 WitamPowiedzmy mam portal na domenax.pl i czy forum będe mieć na forum.domenax.pl czy na domenax.pl/forum ? Ma to znaczenie w pozycjonowaniu, indeksacji w google? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 forum.optymalizacja.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Jak masz np. forum.costam.pl mozesz uzyć rewrite. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 WitamPowiedzmy mam portal na domenax.pl i czy forum będe mieć na forum.domenax.pl czy na domenax.pl/forum ? Jeżeli założysz sam katalog o nazwie ,,forum" to bedziesz miał w adresie domenax.pl/forum Jeżeli założysz subdomenę forum.domenax.pl to bedziesz miał w adresie www.forum.domenax.pl Ma to znaczenie w pozycjonowaniu, indeksacji w google? Dobre pytanie, sam jestem ciekaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach