Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Witam. Który hosting byście wybrali (mam na myśli pakiet za 300zł) home.pl czy nazwa.pl i poznać waszą opinie na temat tych hostingów jeśli znacie jeszcze jakieś hostingi z podobnymi parametrami to możecie też napisać Zależy mi na tym aby miał serwery w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Na pewno ani nazwę ani home bym nie polecił Rozumiem, że szukasz czegoś za około 300zł netto. Ale napisz coś więcej o tym czego potrzebujesz i pod co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Ale napisz coś więcej o tym czego potrzebujesz i pod co Mam zamiar tam trzymać małe demo styli do przema + forum na punbb/mybb (większe) + skrypt do pobierania z wrzuty i jakiś mały download (legalny) Rozumiem, że szukasz czegoś za około 300zł netto. Jeśli będzie taniej to dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ollli 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 progreso jest dosc dobre pod względem działania i elastyczności home i nazwa aż śmierdzi marketingiem, od zawsze jest jeszcze https://www.webserwer.pl/podstrona.php?id=19 bardzo fajne usługi reszta firm prowadzi ogólna politykę komerchy zorganizowanej albo bym im nie zaufał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sorrow 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 kei.pl - miło sprawnie raz na 2 lata maja pod z powodu iż jakaś koparka w Krakowie uszkodziła światłowód a t tak polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Było już tego typu tematów od groma. Użyj szukajki. Kosz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach