Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2009 Zainstalowalem sobie VMware (serwer wirtualny, na PC), debian zostal wgrany mam jednak pytanie, jakie ip jest do odwiedznaia strony, tzn 127.0.0.1 nie działa, wiec jaki jest tak abym sprawdzał postepy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ollli 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2009 sprawdź czy siec działa, wpisz ifconfig jeśli działa będziesz tam mieć informacje o adresie IP dla debiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2009 Oki wpisałem se adres i pokazało mi się "It works!" Czemu? Czy dobrze coś wgrałem co jeszcze potrzeba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2009 pokazało Ci się to, co masz w katalogu /var/www Standardowo Apache wrzuca tam prosty plik index.htm z tym właśnie hasełkiem. Wywal ten plik, wrzuć własne i będzie hulało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach