kyniu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2009 Do sprzedania mam 4 strony: wymianalinkami.eu (1 miejsce pod słowo darmowe linki i wymiana linkami - tylko dorzucić swoje strony i pozycjonować - masz codzienny przyrost linków i nie nie płacisz !!!) zyczeniak.pl (pr 4 , podstrony z pr 3 oraz prawie 3000 podstron) pobierak.eu (pr 4 , 13 000 podstron zaindeksowanych i ciągle rośnie) kredytyonline.net (pr 4 - 1 miejsce pod kredyty przez internet !) Całość wyceniana na speedtest na 21 000 !!! świetne pod zaplecze czy sprzedaż linków oraz do pozycjonowania innych twoich stron http://allegro.pl/show_item.php?item=752804377 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2009 Do sprzedania mam 4 strony: wymianalinkami.eu (1 miejsce pod słowo darmowe linki Nie mam nawet tego na 1 stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxtro 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 hehe chyba mu chodziło o wymiana linkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 hehe chyba mu chodziło o wymiana linkami no a mi o co niby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Gościowi chodziło, że trzeba wpisać "darmowe linki i wymiana linkami" w googla. Tak jakbym urządzał łazienkę i miał wpisać w wyszukiwarkę "sprzęt agd i niepsujące się pralki" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Gościowi chodziło, że trzeba wpisać "darmowe linki i wymiana linkami" w googla.Tak jakbym urządzał łazienkę i miał wpisać w wyszukiwarkę "sprzęt agd i niepsujące się pralki" U mnie pod wymiana linkami ta strona jest na top1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 a pod "darmowe linki" nie ma na 1 stronie nawet. Średnio prawdopodobne żeby ktoś złożonej frazy szukał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach