HaX121 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2009 W jakiej firmie zakupić hosting pod forum ? Pojemność : powyżej 1 GB Transfer m/c : powyżej 6 GB Cena max 10 zł miesięcznie , najlepiej żeby była płatność sms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xd15 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2009 Witam Mogę zaproponować Panu Konto MIDI o następujących parametrach: Pojemność: 3GB Transfer: 30GB M/C Domeny i Subdomeny: Bez Limitu Konta e-mail: Bez Limitu Panel: Direct Admin PL Bazy MySQL: Bez Limitu Ochrona Antywirusowa i Antyspamowa Cena: 7,99zł Miesiąc!! więcej tutaj http://netrar.pl/oferta.html na kod WITAMY rabat -10% Możliwy darmowy 7-dniowy test usługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaX121 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2009 Są jeszcze jakieś propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2009 Wymagajac płatności m-c bądź SMS'ami grupa firma zostaje zawężona maksymalnie do paru więc trudno wybierać między nastoma (jest to mało opłacalne dla firmy bądź większe koszty utrzymania) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaX121 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2009 A która firma jest dobra do 10 zł miesięcznie nie musi być płatność sms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2009 Dokładnie Jeżeli konto kosztuje 6 zł netto i SMS jest o wartości 6 zł netto firma dostaje z tego średnio 41%, więc poniżej 3 zł (2,46 o ile dobrze liczę ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2009 @HaX121 masz wyżej dział "Opinie" poczytaj.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2009 Witam Mogę zaproponować Panu Konto MIDI o następujących parametrach: Pojemność: 3GB Transfer: 30GB M/C Domeny i Subdomeny: Bez Limitu Konta e-mail: Bez Limitu Panel: Direct Admin PL Bazy MySQL: Bez Limitu Ochrona Antywirusowa i Antyspamowa Cena: 7,99zł Miesiąc!! więcej tutaj http://netrar.pl/oferta.html na kod WITAMY rabat -10% Możliwy darmowy 7-dniowy test usługi. Od kiedy krzaki mogą legalnie prezentować swoje oferty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2009 Od kiedy krzaki mogą legalnie prezentować swoje oferty? Są jakieś dane na stronie. - Nie sprawdzałem czy prawdziwe tak tylko piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2009 Są jakieś dane na stronie. - Nie sprawdzałem czy prawdziwe tak tylko piszę. Kod i nazwa przeważającego rodzaju działalności wg PKD 2004 *5233Z - SPRZEDAŻ DETALICZNA KOSMETYKÓW I ARTYKUŁÓW TOALETOWYCH Nazwa DOBI DOBROMIR OLSZAKOWSKI Trochę dane ze strony się różnią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaX121 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2009 Podawajcie tutaj firmy hostingowe w jakiej oplaca sie zakupic host Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2009 Podawajcie tutaj firmy hostingowe w jakiej oplaca sie zakupic host Czyli co, mamy Ci tu wylistować wszelkie "prawdziwe" firmy? Weź no przeglądnij dział z ofertami oraz opiniami.. trochę własnej inicjatywy a nie czekania na gotowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2009 masternet.pl , active-hosting.pl , hekko.pl ( chociaż są ostatnio jakies drobne problemy z tego co userzy na forum piszą), neteasy.pl itp. itd.... Firm jest masa węc wejdź w opinie i czytaj Ja osobiscie mam konto w ovhost.pl i mogę Ci tą firmę polecić. Jeżeli chodzi o płatnośc sms-em to nie wiem czy jakas firma jeszcze to prowadzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UnixStorm.org 327 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2009 Prowadzimy my - www.unixstorm.org. Przypominam jednak, że płatności SMS są dla klientów nieopłacalne i zakup usług tą metodą powoduje dla nich zapłacanie prawie 2x większej kwoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaX121 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2009 wziąłbym w unix tylko że tam mam zawsze wirusy na stronie jak coś wgrywam nie wiem czemu ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2009 wziąłbym w unix tylko że tam mam zawsze wirusy na stronie jak coś wgrywam nie wiem czemu ;/ Tekst dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaX121 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2009 Tylko tam mi się tak zdarza , każdy co wejdzie na strone to wykrywa mu wirusa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2009 Tylko tam mi się tak zdarza , każdy co wejdzie na strone to wykrywa mu wirusa. zapewne Total Comander wersja poniżej 7.50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UnixStorm.org 327 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2009 Tylko tam mi się tak zdarza , każdy co wejdzie na strone to wykrywa mu wirusa. Problemy tego typu należy rozwiązywać na własnych komputerach, a nie na serwerze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaX121 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2009 ale ja nawet dokładnie te same pliki wgrywałem na inny serwer i wszystko było git a to może być przez wersję total commander ? bo była niższa niż 7.50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UnixStorm.org 327 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2009 ale ja nawet dokładnie te same pliki wgrywałem na inny serwer i wszystko było gita to może być przez wersję total commander ? bo była niższa niż 7.50 Dokładnie tak.... To było przez wersję TC, z której wirus wyciągał hasła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaX121 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2009 To przez jaką wersję total commandera wgrywać najlepiej ? albo moze przez inny program ? a w unix nie mozna wziasc konta Start-2 na 1 miesiąc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2009 To przez jaką wersję total commandera wgrywać najlepiej ? albo moze przez inny program ?a w unix nie mozna wziasc konta Start-2 na 1 miesiąc ? TC 7.50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UnixStorm.org 327 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2009 a w unix nie mozna wziasc konta Start-2 na 1 miesiąc ? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaX121 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2009 a bedzie jakis dobry hosting za sms ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach