www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 nie musisz w obecnej sytuacji, gdy pingi z TP do hetzka są gorsze niż pingi do wschodniego wybrzeża USA, kimsuf staje się ciekawą alternatywą. Co do problemów - z tymi nowymi maszynkami się nic nie dzieje, a przy starszych często też jest spokojnie Co ja widzę, osoba któa wiecznie się naśmiewa z firm / osób używających kimsufi - widzę, że Twój punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla mnie to serwer jak każdy inny, ale OVH już niejednokrotnie udowodniło, że nie jest dobrym partnerem w biznesie, niestety Hetzner się do nich zbliża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Co ja widzę, osoba któa wiecznie się naśmiewa z firm / osób używających kimsufi - widzę, że Twój punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla mnie to serwer jak każdy inny, ale OVH już niejednokrotnie udowodniło, że nie jest dobrym partnerem w biznesie, niestety Hetzner się do nich zbliża. Mój punkt widzenia zmienił się z tego powodu, że prywatnie korzystam z oferty ovh i jak narazie jestem zadowolony. Kimsuf to ciekawa alternatywa, ale nie pod porządną produkcję czas pokaże co się będzie działo. Hetzner zbliża się w kierunku ovh z powodu tych jak to wspomniałeś ostatnio "i7'enek za 40 ojro". Z tym, że u mnie jakoś same problemy z pingami nie występują. Do tego jeszcze dochodzi wolniejszy czas ładowania stron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach