RaVeno 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2009 Witam, Bawiłem się dziś troszkę na dedyku i nagrzebało mi się, każdemu się zdaża a wiadomo uczymy się na błędach. Googlowałem i nic... Więc postanowiłem się zwrócić do Was System: Debian Sid Wyskakuje mi taki błąd przy instalacji Initializing new plugins..Could not open "/etc/munin/plugins" for reading: Nie ma takiego pliku ani katalogu failed. done. Restarting munin-node..Munin-Node appears to be unconfigured. ... failed! invoke-rc.d: initscript munin-node, action "restart" failed. błąd przetwarzania munin-node (--configure): podproces installed post-installation script zwrócił kod błędu 6 Wystąpiły błędy podczas przetwarzania: munin-node E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1) Wie może ktoś jak to naprawić ? Z góry dziękuję za pomoc Sławek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2009 utwórz ten katalog. i symlinkuj do niego pluginy. chyba z /usr/libexec/munin/plugins Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2009 czasami też /usr/share/munin/plugins Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach