GyniO 10 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2009 Witam, posiadam skrypt PHP, który chcę przerobić pod PERL'a. Skrypt PHP na wzór: $pyt = mysql_query("SELECT * FROM ...."); if(mysql_num_rows($pyt)>0){ $i = 1; $data = date("d-m-y_H-i", time()); $hash = FunkcjaDoLosowania6RoznychLiczbCyfer(); //tworzenie folderu if(tworzenie folderu){ //jezeli folder został utworzony dodanie chmodow while($odp = mysql_fetch_array($pyt)) { $baza = $odp['baza']; $dir = 'ala1/al2/al3/.' $plik = $dir.$baza; $g = system('...'); $i++; } }else{ //problem z zalozeniem katalogu } }else{ //brak rekordow w bazie } Przepisujesz gotowy skrypt z PHP na PERL, skrypt nie jest ciężki. Prosiłbym o ceny i czas wykonania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2009 W przypadku poszukiwania zleceniobiorcy wymagana jest podana cena, która użytkownik jest gotów zapłacić za usługę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2009 Racja, nie zauważyłem. Ale już i tak znalazłem chętną osobę ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach