mapper94 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2009 chciałbym się was zapytać drodzy użytkownicy, czy na tym serwerze, pakiecik Medium za 29zł http://budgetvps.pl/ mógłbym postawić serwer ots do gry zwanej Tibia. koledzy z innych for odpisują mi że tak ale nie jestem pewny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2009 oczywiscie coś zawsze uciągnie - pytanie ilu graczy, jakie mapy itd o wiecej bedzie lepiej jak zapytasz na gamehostingtalk.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mapper94 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2009 a czy to jest legalne, a jeżeli tak to jak się serwer tam wysyła, i jak się go potem uruchamia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mapper94 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2009 proszę o zamknięcie tematu, użytkownik najdmen skierował mnie na odpowiednie forum za co mu bardzo dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach