Gryzon 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2005 Nie wiem czy pisze na dobrym forum i w dobrym dziale, ale mam nadzieje ze znajda sie Tutaj osoby ktore mi pomoga Na poczatek mowie ladnie dziendobry i zadaje kilka pytan Interesuje mnie kwestia systemu do obslugi serwera zwanego LMS (http://lms.rulez.pl) Chcialbym dowiedziec sie jakie musze miec zainstalowane uslugi i pakiety w systamie aby go uruchomic, udalo mi sie go zainstalowac i odpalic ale nie widzi maszyn w sieci oraz jak dodam je recznie nie pokazuje ich statusu, a co sie z tym wiaze nie dzieli pasma. Kozystam z Linux Slackware, mam zainstalowane iptables, apache, dhcp, mysql ,php4, proftpd oidentd, ssl, identd, inetd maskarada i iptables dziala Plik konfiguracyjny systemu (lms.ini) przeanalizowalem juz kilka razy, bardzo prosze o pomoc, chcialbym dowiedziec sie jakie konkretnie uslugi i pakiety musze miec w systemie. Komputery w mojej sieci dostaja adresy z DHCP, serwer ma staly adres ip Bede bardzo wdzieczny za wszelka pomoc. Z powazaniem, Robert G. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach