Malitek 1 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Przyjechał dzisiaj technik Zainstalowali cyfrę + Dali Nowy Modem z WIFI... Jak lecę 20 plików na raz max sumując wyciągam 20 MB a w ofercie jest 25 ... niby to jest do ale 5 MB piechota nie chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Jak lecę 20 plików na raz max sumując wyciągam 20 MB a w ofercie jest 25 ... niby to jest do ale 5 MB piechota nie chodzi A czego Ty się spodziewałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 No niby takk ... na 10 MB było 8,8 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 I jeszcze plączę omg.. Daj mi te 20 mbps i będę ci dziękował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Jak w Mieście Hub`a wymienią to wezmę 50 Mi głównie na Uploadzie zależy .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Ja nawet 2mbps nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Bo to jest do 8, 15, 50, 120 itd. DO - a nie że będziesz miał taką stale... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Jak w Mieście Hub`a wymienią to wezmę 50 Mi głównie na Uploadzie zależy .. Jest gdzieś informacja jakie miasta zostały już przystosowane do 50 i 120 Mbps? Na party-line kazali mi szukać tego na upc.pl ale nie mogę się doszukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 http://www.upc.pl/obsluga_klienta/pliki/ Na dole po prawej masz sprawdź dostępność usług ... Inaczej się chyba nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach