Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2009 Witam mam do sprzedania trzy atrakcyjne domenki a mianowicie: zassij.net bimbrownia.eu bimbrownia.info Ktoś zainteresowany to proszę o kontakt http://www.kopaczka.net/kontakt/ Domeny są ważne .info i .eu około 150 dni i zassij.net gdzieś 2 miesiące Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2009 Czemu w tytule tematu napisałeś "atrakcyjne" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2009 Żebyś zajrzał ;x A zassij.net nie jest atrakcyjna? Fajna na jakiegoś wareza/portal typu instalki.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2009 A zassij.net nie jest atrakcyjna? dla mnie? nie jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2009 eee jak już to winno być zasssij (przez 3 x S), ale to tylko moja mała sugestia;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach