PROgracz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2009 Witam wlasnie lezy od 2 h forum moje ftp nie dziala tylko direktadmin na e-maila nie odpisuje nie wiem czy komus tez lezy forum . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PROgracz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2009 dalej lezy jak by indexu nie bylo 0 odpowiedzi od hostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2009 Ich strona chodzi, pingowałeś swój serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xd15 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2009 Witam U nas nie zanotowano żadnej przerwy w dostępie możliwe, że to coś po stronie Pańskiego łącza, poniżej przedstawiam systemy statystyk. 1. http://www.siteuptime.com/statistics.php?I...mp;UserId=99849 2. http://monitoring.webhostingtalk.pl/publicreport/37997/53644 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PROgracz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2009 juz dziala od napisania 2 posta wszystkim nie dzialalo chyba cos z dns bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wankus 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2009 witam, dzis od rana nie dziala hosting na netrar.pl - chcialem sie upewnic ze to nie tylko u mnie, czy dziala wam chociazby strona www.netrar.pl? do wlasciciela nie mozna sie dodzwonic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WebtreK 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2009 Potwierdzam nie dziala strona netrar.pl Na pingi tez nie odpowiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wankus 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2009 no wlasnie, serwer maja w Kylos, sam kylos dziala, inne serwery tam "siedzace" (np. active-hosting.pl) rowniez... czyli to cos konkretnie z kontem netrar, lipa :/ mam nadzieje ze wlasciciel netrar zabierze sie do roboty i zareaguje badz chociaz udzieli informacji... EDIT: godz. 10:40 - strony ruszyl, wszystko wyglada na to ze jest OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wankus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2009 ehh, netrar znow nie dziala.... chyba czas zabrac wszystko stad i oszczedzic nerwow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach